Rólunk

2015- ben kezdtük a családi vállalkozásunkat .
 Fő profilunk a szakszerű költöztetés, áru szállítás, pianínó illetve más jellegű nehéz tárgyak szakszerű szállítása!

Börcs Bernát fuvarozó, korábbi munkáim mind hasonló területen voltak , rengeteg fajta teherautót vezettem és dolgoztam vele, bel és külföldön egyaránt , műszakilag is nagyon jártas vagyok a teherautókban nem csak a vezetés terén!

Országosan szinte már minden településen jártam munkáim során így hely ismeretünk is nagyon jó ami szintén szükséges ehhez a munkához!
 Hatalmas előzetes tapasztalatom eredményezi , hogy Ügyfeleink nagyon elégedettek a munkánkkal amivel a legnagyobb reklámot generálják Nekünk!

Mándi Ildikó ügyintéző , vállalkozásunkat megelőzően is kizárólag ügyintézőként dolgoztam így rengeteg hasznos és szükséges dolgot tanultam meg amit nap mint nap tudok hasznosítani a saját vállalkozásunkban!
Így igyekszem maximális szervezői képességgel irányítani a háttérben ,ami a minden napos munkák össze hangolásához és sikeres működéshez elengedhetetlen!

Így tud mindkét része a vállalkozásunknak egységesen és kiemelkedően működni!
 4 csodálatos Gyermekünk van , akik mellett nem engedhetjük meg Magunknak hogy trehányan dolgozzunk!
 Maximális odaadással végzünk minden munkát mindig, mintha a sajátunkat bonyolítanánk le!
 Mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra hogy milyen Emberekkel dolgozzunk együtt! Garantáltan magas szaktudásúak , megbízhatóak , kedvesek , intelligensek, nagy tapasztalattal rendelkeznek!
 Ezt bizonyítja a rengeteg ajánlás amit a facebook-on a Promeko oldalunkon is olvashatnak!