Áraink

Költöztetésnél, fuvarozásnál, lomtalanításnál 
legtöbbször órabérben vállalunk munkát!

3,5 tonnás teherautóval, 2 EMBER ESETÉN 14.000/óra
3,5 tonnás teherautóval, 3 EMBER ESETÉN 17.000/óra

Pátyon belül minimum 1 órai díj,

Budakeszin, Telkin, Biatorbágyon, Budajenőn, Herceghalmon belül minimum a két órai díj, ami fizetendő, de más költségünk nincs.

Budapesten, Érden, Etyeken, Budaörsön, Szigetszentmiklóson, Tatabányán, Nagykovácsin, Piliscsabán belül minimum a 3 órai díj, ami fizetendő, de más költségünk nincs!
Minden települést nem tudunk felsorolni illetve, néhány eset eltérhet ezektől ezért pontos információt telefonos egyeztetés után tudunk adni.
TOVÁBBRA SINCS SEMMILYEN REJTETT KÖLTSÉGÜNK, SEM EMELETI, SEM KIÁLLÁSI DÍJ, SEM HÉTVÉGI, VAGY ESTI FELÁR stb.

14.000 forint / óradíj tartalma:

Sofőr plusz egy Rakodóval végzi a munkát teljes körűen, ami a cipekedést szállítást rakodást illetve szükség esetén bútor szét és összeszerelést jelenti, 1 db 3,5 tonnás ponyvás teherautóval.

17.000 forint / óradíj tartalma:

A Sofőr 2 Rakodóval végzi a munkát teljes körűen, ami a cipekedést szállítást rakodást illetve szükség esetén bútor szét és összeszerelést jelenti,1 db 3,5 tonnás ponyvás teherautóval.

12.000 forint / óradíj tartalma:

Csak Sofőr 1 db 3,5 tonnás ponyvás teherautóval minimum óradíjak meghatározása itt is érvényes.

5.000 forint / óra / fő:
csak Rakodói munka végzés teherautó nélkül minimum óradíjak meghatározása itt is érvényes.

Nehéz tárgyak, vagy nagy terjedelmű tárgyak szállítása esetén, minden esetben egyedi díjak kerülnek meghatározásra, így egyeztetés után tudunk konkrét információt adni.

Nehéz tárgynak számit pl.: pianínó, 100 kiló feletti tárgyak szállítása, páncélszekrény, kerti nehezebb sütögető… stb.

Kérjük Önöket, minden esetben jelezzék előre nekünk, hogy várhatóan lesz nehéz tárgy, vagy kiemelkedően nagy tárgy szállítása! Mivel ez sok esetben speciális szállítást is igényelhet, így ha nem jelzik, és csak a helyszínen költöztetés közben derül ki, így annak a tárgynak a szállítását megtagadhatjuk, vagy külön megállapodás részeként, külön szállítási árban egyezünk meg.

Lomtalanításnál kérjük vegyék figyelembe, hogy a Mi díjunkban nincs benne a szeméttelepen a lerakási díj, ez minden esetben külön fizetendő a szemétlerakón. Ennek díjai szeméttelepenként változó, érdemes előre informálódni, természetesen Mi is tudunk segíteni ebben!

Az információk tájékoztató jellegűek, nagyon sok eset eltérhet az órabér meghatározásról, ezért minden esetben érdemes konkrét információkat adni nekünk:
honnan hova és mit szeretne szállíttatni, ezek alapján tudunk pontos árakkal szolgálni, illetve van e kiemelkedően nehéz, vagy nagy tárgy.

ÁRAINK MINDEN ESETBEN BRUTTÓAK AZ ÁFÁT MÁR TARTALMAZZÁK. MÁS KÖLTSÉG NEM KERÜL FELSZÁMITÁSRA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AMIBEN ELŐZETESEN MEGÁLLAPODUNK!

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Maradtunk „katás” adózási rendszerben, ennek értelmében csak és kizárólag magánszemélyeknek tudunk áfás számlát kiállítani!

Megértésüket köszönjük!

Törvény által meghatározott hivatalos engedéllyel rendelkezünk!

AF–13–010829/1/2022 Börcs Bernát e.v.